Hoe het begon

De geboorte van TIP

In 2018 besloten drie ondernemers marketing te combineren met duurzaamheid: marketingbureau Ten Stripes was geboren.

Maar hoe ga je als marketingbureau aan de slag met duurzaamheid? Hoe maak je impact, als de 'normale' dingen zoals afval scheiden, niet teveel printen en in een elektrische auto rijden niet voldoende zijn?

Het antwoord bleek simpel: door andere bedrijven, van start-up tot multinationals, te helpen om hun duurzame ambities waar te maken. En zo werd The Impact Project geboren.

Duurzame ambities

Op papier en de wijde wereld in

Als marketingbureau is Ten Stripes een kei in ijzersterke en oprechte verhalen op papier krijgen. En natuurlijk om dit vervolgens te verspreiden via het juiste kanaal, op het juiste moment en naar de juiste persoon.

En dat is precies waar The Impact Project iedereen met duurzame ambities bij helpt. Jouw verhaal op papier krijgen, meten welke impact je maakt, en op die manier jouw positieve impact op de wereld meetbaar en bespreekbaar te maken.

Waarom Ten Stripes dit belangrijk vindt? Omdat de transitie naar de nieuwe economie niet iets is wat we alleen hoeven te doen. Dat doen we samen!

Voor wie is The Impact Project?

Voor iedereen die een oprecht en ijzersterk verhaal over duurzame ambities wil vertellen.

 • Onderwijs

  Breng je studenten marketing 3.0, storytelling en impact ondernemen bij: ondernemen vanuit een positieve impact op mens, milieu én economie. Zo versnellen we samen de transitie naar de nieuwe economie.

  The Impact Project is laagdrempelig en combineert theorie met praktijk. Ideaal voor studenten dus!

 • Bedrijven & verenigingen

  The Impact Project stelt jouw bedrijf, vereniging of community in staat om inzichtelijk te krijgen hoe groot jullie impact is.

  Beginnen met duurzaamheid hoeft dus daardoor zeker niet lastig te zijn. The Impact Project is dé ideale add-on voor jouw bestaande programma waar je vandaag al hands-on mee start.

 • Overheid

  Wil jij ook in het rijtje van meest duurzame gemeentes staan? Dan moeten bedrijven in jouw gemeente aan de slag met duurzaamheid.

  The Impact Project is hét antwoord om de bedrijven uit jouw gemeente laagdrempelig, praktisch en met een rendabel concept aan de slag te zetten met duurzaamheid (of MVO).

Start met impact

Zo werk je met ons aan jouw impact

The Impact Project is online gratis te volgen. Tijdens de e-learning krijg je door ervaren impactmarketeers concrete handvaten aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

Wil je een stapje verder? Dan helpen deze zelfde impactmarketeers je graag met 1-op-1 sessies of workshops om jouw verhaal verder aan te scherpen of jouw impact nog meetbaarder te maken. Dit doen we met behulp van de pakketten expertise en aandacht.

De handvaten zijn er. De keuze is nu aan jou!